Tilbud!

Pesto pakke lille

En lækker pakke til Pesto folket

210,00 kr.

 • Italiensk Bruschetta

  Bruschetta med tomat er en himmelsk spise og tilmed super nemt at tilberede.

  Perfekt som en lille appetitvækker inden middagen og helt fantastisk på solrige sommerdage, hvor grillen tændes og man kan nyde de sidste solskintimer i haven eller på terrassen med et glas vin, bruschetta og hyggetid.

 • Chili Pesto

  Spis Chili Pesto til lammekrone, eller ovenpå pizza med kantareller, god mozzarella og salsiccia eller måske under pølsemadden. Anbefales også på div fisk bla. slethvar er helt unik.

  Lækker til Tapas.

 • Grøn Pesto

  Grøn tør pesto er en af de mest alsidige ting, man kan have i et køkken, og kun fantasien sætter grænser for anvendelsen. Grøn tør pesto smager skønt blandet sammen med pasta eller små kartofler, som smagsgiver på sandwichbrødet med pålæg eller blot som en dip til grøntsagsstænger.

 • Rød Pesto

  Denne lækre røde tørre pesto kan bruges til mange forskellige retter. Den er oplagt til fx tapas, i sandwich, og til at vende i pasta.

 • Sommer Pesto

  Den tørre Sommer Pesto kan bruges som creme fraiche dip eller til kryddersmør eller vendes i salaten, eller på kvarte kartofler som bages i ovn ved 200g i ca 30 min gerne med lidt olie på.

 • Hverdags Pesto

  Denne lækre Hverdags Tørre Pesto kan bruges til mange forskellige retter.

  Den er oplagt til fx tapas, i sandwich, og til at vende i pasta.

  DENNE PESTO ER UDEN HVIDLØG !!

Pesto

, ,

Italiensk Bruschetta

Vægt 215 g

Chili Pesto

Vægt 210 g

Grøn Pesto

Vægt 230 g

Rød Pesto

Vægt 215 g

Sommer Pesto

Vægt 190 g

Hverdags Pesto

Vægt 180 g
Scroll to Top