Tilbud!

Grill pakke lille

210,00 kr.

 • Grill Salt

  Grill salt fra PAZIL smager fantastisk til grillretter. Ved at benytte grill salt får du en bredere smagsoplevelse end ved at vælge den traditionelle salt, da grill salt fra PAZIL er krydret med en masse dejlige krydderier, som f.eks. paprika og rosmarin. Den dejlige grill salt tilsætter maden et lækkert twist uden at det kræver noget af dig. Drys blot lidt grill salt over dit måltid og det vil være en sand fornøjelse for dine smagsløg.

 • Onkel's Steak peber

  Peberblanding kan bruges til at strø på, men er også god til brug i en krydderi kværn.

  Stærk og samtidigt lidt sød smag – til en rigtig Grillbøf/steak

 • BBQ RUB

  BBQ rub er en type krydderiblanding, der typisk bruges til at marinade og smag til kød, især grillet kød. BBQ rubs er populær, fordi den giver en intens smag til kødet uden at skulle tilsætte en masse væske, som kan ændre teksturen.

  En grillrub er en tør grillmarinade til kødet, som består af blandede krydderier.

 • Far´s Grill Mix

  Fremragende til oksekød.
  Grill kødet næsten klar, drys krydderier på og steg det færdig.

 • Italiensk Bruschetta

  Bruschetta med tomat er en himmelsk spise og tilmed super nemt at tilberede.

  Perfekt som en lille appetitvækker inden middagen og helt fantastisk på solrige sommerdage, hvor grillen tændes og man kan nyde de sidste solskintimer i haven eller på terrassen med et glas vin, bruschetta og hyggetid.

 • Italiensk Toscana

  Her får du en lækker tør pesto, som du let kan bruge til grøntsager, pastaretter, sandwich, kylling gryde og ovnretter eller marinering af kød.

Scroll to Top